Regina Elisabeta a II-a a cunoscut-o pe Charlotte Elizabeth Diana, strănepoata sa născută sâmbătă

Regina Elisabeta a II-a a cunoscut-o pe Charlotte Elizabeth Diana, strănepoata sa născută sâmbătă

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și-a cunoscut marți cel de-al cincilea strănepot, pe Prințesa Charlotte Elizabeth Diana, fiica Prințului William și a soției acestuia, Catherine, care s-a născut sâmbătă la Londra, informează AFP. Întâlnirea a avut loc în cursul după-amiezii, la Palatul Kensington, reședința oficială a tinerilor părinți, Ducii de Cambridge, unde mica prințesă a fost adusă la numai câteva ore după ce a venit pe lume.

Charlotte Elizabeth Diana, care ocupă locul al patrulea în ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit, a fost deja vizitată în casa părintească, începând de duminică, de bunicul său patern, Prințul Charles, și de soția acestuia, Camilla, precum și de părinții și sora mamei sale.

Nașterea 'Alteței sale Regale Prințesa de Cambridge', conform titulaturii sale oficiale, a fost înregistrată, marți, la biroul de stare civilă din cartierul londonez Westminster, a comunicat Palatul Kensington.

Prințul William, nepotul suveranei, și soția sa, împreună cu Charlotte Elizabeth Diana și cu Prințul George, fiul lor de aproape doi ani, vor mai sta câteva zile la Londra, după care vor pleca la reședința lor, Anmer Hall, de pe domeniul regal din Sandringham, din estul Angliei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...