Rogozin: "Da, domnilor români, vă vom explica cine sunteţi şi ce credem despre voi"

Rogozin: "Da, domnilor români, vă vom explica cine sunteţi şi ce credem despre voi"

"Da, domnilor români, vă vom explica în curând totul, cine sunteţi şi ce credem despre voi", afirmă Dmitri Rogozin într-un mesaj postat sâmbătă seara, pe contul său oficial de Twitter.

Dmitri Rogozin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un alt mesaj, postat pe acelaşi cont de Twitter, după aproximativ o jumătate de oră, vicepremierul rus scrie că "serviciile speciale ale (Republicii) Moldova au confiscat cutii cu semnăturile transnistrenilor privind reunirea cu Rusia" şi ataşează o fotografie în care apare şi liderul separatist transnistrean Evgheni Şevciuc.

"Da, pune-l pe prost să i se roage lui Dumnezeu.. Publicitate mai bună pentru plebiwscitul popular e greu să inventezi", afirmă Rogozin într-un mesaj ulterior, postat împreună cu o fotografie în care apare ceea ce pare să fie o pagină a listelor despre care vorbeşte.

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a anunţat sâmbătă că a revenit la Moscova, din Republica Moldova, în pofida faptului că avionul său a fost obligat de către avioane ucrainene de interceptare să se se întoarcă din drum, la Chişinău, potrivit agenţiei ruse Itar-Tass.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...