Rogozin publică o fotografie pe Twitter în care Putin ţine în braţe un leopard, iar Obama un căţel - FOTO

Rogozin publică o fotografie pe Twitter în care Putin ţine în braţe un leopard, iar Obama un căţel - FOTO

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a postat pe reţelele de socializare o imagine cu preşedintele rus Vladimir Putin ţinând în braţe un pui de leopard alături de preşedintele american Barack Obama ţinând în braţe un câine mic şi alb, relatează The Independent, în ediţia electronică.

Rogozin publică o fotografie pe Twitter în care Putin ţine în braţe un leopard, iar Obama un căţel - FOTO (Imagine: captură Twitter)

Putin este fotografiat într-un adăpost pentru animale, în timp ce Obama este fotografiat într-un studio. Imaginea este însoţită de comentariul: "Avem valori şi aliaţi diferiţi".

Preşedintele Putin este cunoscut pentru imaginea masculină pe care şi-a creat-o, aprobând publicarea unor fotografii în timp ce călăreşte un cal cu pieptul dezgolit, punându-şi la podea adversarul în timpul unui atrenament de judo sau antrenându-se împreună cu armata.

 

 

Această micşare intervine în timp ce Statele Unite şi Uniunea Europeană au implementat noi sancţiuni împotriva sectorului energetic rusesc, a industriei de armament şi finanţelor, după recentele acţiuni ale Rusiei şi separatiştilor proruşi în urma tragediei aviatice din estul Ucrainei, care au împiedicat accesul experţilor la locul prăbuşirii zborului MH17.

Preşedintele Obama a declarat că sancţiunile vor slăbi şi mai multe economia rusă, afirmând că ţara "se izolează încă o dată de comunitatea internaţională, anulând zeci de ani de progrese reale". "Nu trebuie să fie aşa. Aceasta este alegerea pe care au făcut-o Rusia şi preşedintele Putin", a declarat Obama.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

2 Așa o fi?

3 O femeie l-a surprins pe soț în timp ce „servea un oral” de la o minoră / Ce a urmat s-a transformat în coșmar

4 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

5 VIDEO De văzut!