Rohani a ordonat suspendarea zborurilor tuturor avioanelor de tip Antonov în urma accidentului

Rohani a ordonat suspendarea zborurilor tuturor avioanelor de tip Antonov în urma accidentului

Preşedintele iranian Hassan Rohani a ordonat încetarea tuturor zborurilor avioanelor de tip Antonov-140 construite în Iran, în urma prăbuşirii la Teheran a unui zbor care s-a soldat, duminică dimineaţa, cu 39 de morţi şi nouă răniţi, potrivit ultimului bilanţ.

Rohani a ordonat suspendarea zborurilor tuturor avioanelor de tip Antonov în urma accidentului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Preşedintele a cerut Ministerului Transporturilor un raport complet, iar în aşteptarea lui a ordonat oprirea tuturor zborurilor cu acest tip de avion şi respectarea regulilor de securitate pe toate zborurile", a anunţat agenţia Irna.

Un avion de tip An-140 construit de către Iran sub o licenţă ucraineană s-a prăbuşit duminică dimineaţa, la puţin timp după ce a decolat de pe Aeroportul Mehrabad de la Teheran.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Ucrainenii au aruncat în aer trenul blindat adus de ruși la Melitopol

2 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

3 Priviți, americanii au prezentat în România cel mai nou tanc, Abrams M1A2 SEPv3

4 Ucrainenii, lovitură cruntă pentru Rusia! / Au distrus postul de comandă al brigăzii Flotei Mării Negre / Mai mulți ofițeri de rang înalt au fost uciși sa…

5 Amănunte de culise / Oprescu stătea într-o zonă exclusivistă din Atena. Se pregătea să plece spre o insulă din Marea Egee