Rusia s-a adresat Canadei pentru o scurgere de informații cu privire la piloții ruși care luptă în Siria

Rusia s-a adresat Canadei pentru o scurgere de informații cu privire la piloții ruși care luptă în Siria

Rusia le-a solicitat autorităților canadiene să înlăture de pe un site aflat în jurisdicția lor informații despre piloții ruși care participă la operațiunea antiteroristă din Siria, iar Ottawa a declarat că "se gândește" la aceasta, a anunțat șeful Departamentului pentru noi provocări și amenințări din cadrul Ministerului de Externe al Rusiei, Ilia Rogacev, informează RIA Novosti. Potrivit diplomatului rus, pe unul dintre site-urile care se află sub jurisdicția Canadei au fost publicate fotografii și date despre piloții ruși care participă la operațiunea antiteroristă a Rusiei în Siria.

'Ne-am adresat deja autorităților canadiene corespunzătoare, ca ele să înlăture aceste informații. Deocamdată, autoritățile canadiene se gândesc', a spus Rogacev.

Acesta a subliniat că Moscova va continua să insiste asupra scoaterii respectivelor informații de pe site.

Rusia a inițiat pe 30 septembrie raiduri aeriene în Siria, pentru susținerea regimului Bashar al-Assad. Moscova afirmă că atacă exclusiv poziții ale unor grupări teroriste, însă opoziția siriană și Occidentul acuză Rusia că bombardează poziții ale opoziției anti-Assad.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! A mai apărut o creștină în povestea fraților Tate!

2 VIDEO Noua Eră / Primul om de pe planetă care și-a întinerit vârsta organelor cu 25%

3 Fulgy, fiul Clejanilor, trece pe „hard” cu Bia Khalifa?

4 VIDEO „Ce să fac, mă băieți, cu banii ăștia?” / Patronul de club care se spărgea în figuri, condamnat la peste 8 ani de închisoare pentru contrabandă și…

5 VIDEO Dialog asistent universitar / studentă: „Din grupa ta, crezi că e vreo fată virgină?”