SCHIMB de prizonieri între Ucraina şi Rusia: Paraşutiştii ruşi capturaţi s-au întors în ţară. Rusia a eliberat 63 de soldaţi ucraineni - VIDEO

SCHIMB de prizonieri între Ucraina şi Rusia: Paraşutiştii ruşi capturaţi s-au întors în ţară. Rusia a eliberat 63 de soldaţi ucraineni - VIDEO

Zece paraşutişti ruşi capturaţi în Ucraina în urmă cu o săptămână s-au întors duminică în ţara lor, în schimbul eliberării unor prizonieri ucraineni din Rusia, relatează presa rusă, citată de AFP.

Paraşutiştii ruşi capturaţi în Ucraina s-au întors în ţară, în schimbul eliberării unor prizonieri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Duminică dimineaţă, paraşutiştii ruşi au fost conduşi la postul de frontieră Nehoteievka şi au fost predaţi autorităţilor ruse.

Rusia a eliberat în schimb 63 de soldaţi ucraineni care au intrat pe teritoriul său miercuri, fugind de luptele care se intensifică în estul Ucrainei între rebelii proruşi şi forţele ucrainene.

"Discuţiile nu au fost uşoare, dar bunul simţ a prevalat şi totul s-a încheiat cu bine", a declarat comandantul adjunct al paraşutiştilor, generalul Alksei Ragozin, referindu-se la schimbul de prizonieri.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina