Siria: Rusia a efectuat bombardamente în trei provincii (surse din domeniul securității)

Siria: Rusia a efectuat bombardamente în trei provincii (surse din domeniul securității)

Aviația rusă, în cooperare cu armata siriană, a efectuat miercuri primele bombardamente contra unor ''poziții ale teroriștilor'' situate în trei provincii din Siria, a confirmat o sursă siriană din domeniul securității, transmite agenția France Presse. ''Avioane ruse și siriene au desfășurat astăzi mai multe raiduri contra pozițiilor teroriste în Hama, Homs și Latakia'', în nord-vestul și centrul țării, a precizat sursa citată.

Mai mulți responsabili americani nu au putut preciza care a fost impactul bombardamentului rus, nici cine a fost vizat în mod exact. Totuși, un oficial american citat de Reuters susține că loviturile aeriene ruse în Siria nu par să vizeze poziții ale SI și că acestea s-ar putea extinde și în alte zone în afară de Homs. Oficialul a mai precizat că avioanele coaliției conduse de SUA continuă să zboare în Siria în ciuda avertismentului rus să elibereze spațiul aerian.

SUA se află în fruntea unei coaliții internaționale care lansează lovituri aeriene asupra pozițiilor grupării Statul Islamic în Siria și Irak. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 Ea este avocata de 26 de ani care s-ar fi sinucis

3 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga

4 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

5 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…