Soarta mătuşii lui Kim Jong-un, sub semnul întrebării: Văduva a „dispărut” dintr-un film de propagandă

Soarta mătuşii lui Kim Jong-un, sub semnul întrebării: Văduva a „dispărut” dintr-un film de propagandă

Kim Kyong-hui, în vârstă de 67 de ani, este văduva lui Jang Song-taek, care a fost recent executat. Deşi se credea că ea va fi în siguranţă, analiştii susţin că dispariţia sa din documentar este stranie, scrie “Daily Mail”.

Kim a fost frecvent zărită la braţul nepotului ei, la evenimentele publice, până în luna ianuarie a acestui an, când ultima sa apariţie a fost într-un documentar difuzat de televiziunea nord-coreeană.

In imaginile respective, ea a apărut alături de liderul de la Pyongyang şi de soţia acestuia. Cei trei se îndreptau către Palatul Soarelui din capitală, într-o procesiune dedicată foştilor lideri Kim Il-sung şi Kim Jong-il.

Siguranţa femeii nu a fost pusă sub semnul întrebării până acum, graţie legăturilor de familie dintre ea şi Kim Jong-un. Totuşi, deşi a apărut adesea în compania nepotului său, se crede că dispariţia sa din varianta originală a documentarului înseamnă că nu va mai fi văzută vreodată în public.

Kim a fost văzută, ultima dată, la un concert din luna septembrie a anului trecut. Pe de altă parte, aceasta a lipsit de la înmormântarea unuia dintre înalţii oficiali nord-coreeni. S-a presupus că este fie bolnavă, fie a murit, însă, la acea dată, apariţia documentarului a calmat spiritele.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…

3 VIDEO Un activist civic, bătut de faţă cu poliţiştii în Buzău

4 Din jurnalul secret al unui arhitect despre Casa Poporului

5 Cine este bărbatul care a plătit 80.000 de euro pentru o partidă de amor cu Daniela Crudu