Stare de urgență în Tunisia, stare de asediu în capitală (președinte)

Stare de urgență în Tunisia, stare de asediu în capitală (președinte)

Președintele tunisian, Béji Caid Essebsi, a proclamat marți seară starea de urgență în Tunisia și stare de asediu în capitală, după atentatul care a făcut cel puțin 14 morți asupra unui vehicul al serviciilor de securitate, transmite AFP.

Foto (c): Beji Caid Essebsi / Facebook

* UPDATE Tunisia: Cel puțin 14 morți în urma atacului asupra unui vehicul al serviciilor de securitate

"În urma acestui eveniment dureros, a acestei mari tragedii (...), proclam în termenii legii starea de urgență pentru 30 de zile și stare de asediu în capitală cu începere de la ora 21.00 până dimineață la ora 05.00", a declarat șeful statului într-o scurtă alocuțiune televizată.

Cel puțin 14 persoane au murit marți într-o explozie la bordul unui autobuz al serviciilor de pază ale președintelui tunisian în centrul orașului Tunis, a indicat un purtător de cuvânt al administrației prezidențiale a Tunisiei, care a precizat că este vorba de un 'atentat'.

AGERPRES/(AS — editor: Alic Mîrza)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu