SUA: Fiul cel mare al vicepreședintelui american Joe Biden a murit de cancer cerebral

Beau Biden, fiul cel mare al vicepreședintelui american Joe Biden, a murit de cancer cerebral la vârsta de 46 ani, a anunțat sâmbătă Casa Albă, relatează AFP.

"Întreaga familie Biden este cuprinsă de o durere de nedescris. Știm că spriritul lui Beau va dăuinui în noi — mai ales prin curajoasa sa soție Hallie și cei doi copii remarcabili, Natalie și Hunter', a subliniat vicepreședintele american, într-un comunicat.

Beau ' a luptat cu cancerul cu aceeași integritate, același curaj și aceeași forță de care a dat dovadă în fiecare zi din viața lui", se arată în comunicat.

Beau Biden, avocat de profesie, a fost procuror general al Statului Delaware (nord-est). El a intenționat la un moment dat să candideze pentru Senatul SUA în circumscripția tatălui său atunci când acesta candida pentru funcția de vicepreședinte, dar a ales în cele din urmă să practice dreptul.

Președintele SUA Barack Obama și soția sa Michelle au prezentat de asemenea condoleanțe familiei Biden. 'Ca și tatăl său, Beau a fost bun, generos, un catolic practicant și profund credincios care și-a pus amprenta asupra tuturor celor din jur', a subliniat președintele american.

Acest deces reprezintă o nouă tragedie în familia vicepreședintelui Joe Biden. Prima sa soție și fiica lor, sora lui Beau, au murit în 1972 într-un accident de mașină în timp ce mergeau la cumpărături de Crăciun. Beau și fratele lui, care se aflau de asemenea în mașină, au supraviețuit accidentului. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 România „valorilor” / Haznalele TV sunt în delir

2 Revoltă în Poliţie / „Am ajuns firma de pază a ţiganilor. Asta se întâmplă când apar cumetriile cu ţiganii şi ş…

3 Cine va câștiga alegerile în SUA? Predicția profesorului care nu a dat greș niciodată

4 „Categoria valori” / Petrecere cu 100 de lideri interlopi în clubul Kundalini din Tei, iar Poliția spune că n-au…

5 115 milioane de euro! Istoricul dosarului Constanda. Băsescu a dat cepul