SUA: Incidentul din apropierea sediului NSA, soldat cu un mort și doi răniți

SUA: Incidentul din apropierea sediului NSA, soldat cu un mort și doi răniți

O persoană a murit și alte două au fost rănite, luni, în urma unui incident produs atunci când un vehicul neautorizat a încercat să intre în incinta complexului militar unde se află Agenția de Securitate Națională (NSA) a SUA, relatează DPA.

Vehiculul, în care se aflau două persoane, a încercat să intre la Fort Meade (statul Maryland), unde se află cartierul general al NSA, și nu a părăsit zona la cererea poliției, se arată într-un comunicat al NSA.

Vehiculul a accelerat spre o mașină de poliției, determinând ofițerii de poliție să deschidă focul.

Unul dintre ocupanții vehiculului a murit și o altă persoană a fost rănită. Un ofițer de poliție a fost de asemenea rănit în incident, potrivit NSA.

În afară de NSA, locația ultrasecurizată de la Fort Meade găzduiește de asemenea US Cyber Command, comandamentul cibernetic american.

La obiectivul militar de la Fort Meade, situat în districtul Anne Arundel, lucrează circa 11.000 de militari și 29.000 de angajați civili, potrivit site-ului său. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...