SUA: 'My Husband's Not Gay', un reality-show extrem de contestat înainte de a fi difuzat

Un reality-show intitulat 'My Husband's Not Gay' ('Soțul meu nu este gay') a provocat o vie polemică în SUA deși urmează a fi difuzat abia duminică, 11 ianuarie, scrie vineri ziarul 'The Guardian'.

Programul, realizat de postul de televiziune american TLC, va prezenta situația a patru bărbați mormoni, dintre care trei sunt căsătoriți, care asigură că au fost atrași de persoanele de același sex, dar au rezistat tentației din motive religioase și morale.

'Această emisiune este total iresponsabilă', susține 'Gay and Lesbian Alliance Against Defamation' (GLAAD — Alianța homosexualilor și lesbienelor contra defăimării), într-un comunicat de presă postat pe pagina sa de internet. 'Nimeni nu poate schimba persoana pe care o iubește și, mai important încă, nu trebuie să facă acest lucru', afirmă președintele acestei organizații, Sarah Kate Ellis.

O petiție solicitând anularea programului, lansată pe pagina web 'Change.org', a strâns aproape 100.000 de semnături.

În replică, reprezentanții TLC au afirmat că bărbații care apar în emisiunea 'cu o durată de o oră prezintă deciziile pe care le-au luat și vorbesc doar în nume personal'.

Acest canal de televiziune este cunoscut pentru emisiunile sale controversate. Un exemplu ar fi 'Here Comes Honey Boo Boo', program care a fost suspendat după ce s-a aflat că mama fetiței protagoniste avea o legătură apropiată cu un bărbat condamnat pentru abuzarea unor minori.

Emisiunea 'My Husband's Not Gay' va fi transmisă în intervalul orar în care alte posturi de televiziune vor difuza în direct gala premiilor Globurile de Aur. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul unui învățător bistrițean care l-a cunoscut pe președinte acum 20 de ani

2 ALERTĂ Proasta s-a pișat pe covor! Dăncilă a refuzat să răspundă în engleză la întrebarea unui jurnalist formu…

3 Proasta s-a căcat în urnă! Dăncilă s-a referit la românii din diaspora folosind apelativul „ăștia”

4 EXCEPȚIONAL / Sebastian Lăzăroiu îi pune Proastei României întrebările pe care vuvuzelele PSD chemate la „dezbat…

5 Concluzia? Iohannis-Dăncilă, scorul etapei! PSD, încă un eșec în drumul spre retrogradare!

recomandări

Te ia DNA: Dan Popa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum drona asta zboară cu super viteză prin clădiri abandonate