SUA: 'My Husband's Not Gay', un reality-show extrem de contestat înainte de a fi difuzat

Un reality-show intitulat 'My Husband's Not Gay' ('Soțul meu nu este gay') a provocat o vie polemică în SUA deși urmează a fi difuzat abia duminică, 11 ianuarie, scrie vineri ziarul 'The Guardian'.

Programul, realizat de postul de televiziune american TLC, va prezenta situația a patru bărbați mormoni, dintre care trei sunt căsătoriți, care asigură că au fost atrași de persoanele de același sex, dar au rezistat tentației din motive religioase și morale.

'Această emisiune este total iresponsabilă', susține 'Gay and Lesbian Alliance Against Defamation' (GLAAD — Alianța homosexualilor și lesbienelor contra defăimării), într-un comunicat de presă postat pe pagina sa de internet. 'Nimeni nu poate schimba persoana pe care o iubește și, mai important încă, nu trebuie să facă acest lucru', afirmă președintele acestei organizații, Sarah Kate Ellis.

O petiție solicitând anularea programului, lansată pe pagina web 'Change.org', a strâns aproape 100.000 de semnături.

În replică, reprezentanții TLC au afirmat că bărbații care apar în emisiunea 'cu o durată de o oră prezintă deciziile pe care le-au luat și vorbesc doar în nume personal'.

Acest canal de televiziune este cunoscut pentru emisiunile sale controversate. Un exemplu ar fi 'Here Comes Honey Boo Boo', program care a fost suspendat după ce s-a aflat că mama fetiței protagoniste avea o legătură apropiată cu un bărbat condamnat pentru abuzarea unor minori.

Emisiunea 'My Husband's Not Gay' va fi transmisă în intervalul orar în care alte posturi de televiziune vor difuza în direct gala premiilor Globurile de Aur. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Dar manual” / Renate Weber i-a dat fetei ei 100.000 de euro

2 Manipulare ordinară a nevestei lui Cataramă / Dr. Adina Alberts, despre legea carantinei: „Nicolae Ceauşescu ar …

3 Epidemiologul Molnar Geza: Al doilea vârf va fi depășit în două săptămâni. Nu se impune o nouă izolare

4 „Adio, Grecia! Nu mai mergem în viața noastră!” Revoltă pe forumuri, după ce Grecia a decis să suspende tempor…

5 VIDEO Zeci de vedete și influenceri au petrecut fără măști și distanțare la inaugurarea Hotelului Novum din Ol…