SUA: Patru morți în urma prăbușirii unui avion de mici dimensiuni pe o autostradă din apropiere de Atlanta

SUA: Patru morți în urma prăbușirii unui avion de mici dimensiuni pe o autostradă din apropiere de Atlanta

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit vineri pe cea mai circulată autostradă din apropierea orașului Atlanta (statul american Georgia), provocând moartea a patru persoane, transmite agenția EFE, citând mass-media locală.

Potrivit Autorității Federale a Aviației americane (FAA), avionul s-a prăbușit la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Peachtree Dekalb, din localitatea Chamblee. 'Ne prăbușim' — a fost mesajul comunicat de pilot turnului de control cu puțin timp înainte de prăbușire.

Conform unui purtător de cuvânt al FAA, persoanele decedate sunt cele de la bordul avionului. Totuși, deși aparatul de zbor s-a prăbușit chiar pe autostradă, nicio mașină nu a fost lovită, lucru pe care un comandant al pompierilor locali l-a calificat drept 'un miracol'. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”