SUA/Tiruri de focuri lângă un campus universitar din Santa Barbara: trei persoane rănite

SUA/Tiruri de focuri lângă un campus universitar din Santa Barbara: trei persoane rănite

Trei persoane au fost rănite luni seara după ce o persoană încă neidentificată a deschis focul dintr-o armă lângă un campus studențesc situat nu departe de Universitatea California din Santa Barbara, după cum relatează posturi de televiziune americane, între care ABC.

În prezent, autoritățile încearcă să dea de urmele atacatorului, însă nu se cunosc detalii despre starea celor trei persoane rănite.

Nici despre incidentul însuși nu se cunosc prea multe detalii. Oficiali ai universității au declarat că atacatorul a deschis focul în jurul orei locale 19:30 și că ar fi fugit de la locul faptei într-un sedan alb. Alte surse evocă unu-doi atacatori.

Poliția a efectuat căutări pe teritoriul campusului și a verificat zona Isla Vista din California, recomandând studenților să nu părăsească încăperile unde se află. Un dispozitiv al forțelor de ordine a fost desfășurat în zonă.

Incidentul intervine cu aproximativ o săptămână înainte de împlinirea unui an de la atacul din 23 mai 2014 de la Isla Vista, când tânărul Elliot Rodger de 22 de ani, fiul unui regizor, a ucis șase persoane și a rănit alte 14 în campusul Universității Santa Barbara (UCSB), înainte de a se sinucide. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…

5 Hopa! Soldații ruși și-au creat pe Telegram o „scorbură” pe care Kremlinul nu o poate controla