Traficul a fost suspendat prin tunelul de sub Canalul Mânecii după un ''incident''

Traficul a fost suspendat prin tunelul de sub Canalul Mânecii după un ''incident''

Traficul a fost întrerupt sâmbătă prin tunelul de sub Canalul Mânecii, din cauza unui ''incident'', fiind detectat fum, au anunțat societățile Eurotunnel și Eurostar pe Internet, relatează AFP și Reuters.

''Din cauza unui incident în tunel, toate plecările sunt în prezent suspendate în ambele direcții'', a informat Eurotunnel-Le Shuttle pe contul său de Twitter, precizând că detectoarele de fum s-au activat într-unul din tuneluri, fără să precizeze originea incidentului.

La rândul său, Eurostar a anunțat pe site-ul său de Internet că, după o degajare de fum într-unul din tunelurile sale de circulație, nici un tren nu va mai circula sâmbătă. Societatea le recomandă călătorilor să nu se mai prezinte la gară și să-și amâne călătoria.

Toate trenurile Eurostar au fost nevoie să se întoarcă în gara lor de origine.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...