Trei persoane rănite într-un atac armat în campusul Universității din Tennessee

Trei persoane rănite într-un atac armat în campusul Universității din Tennessee

Trei persoane au fost rănite într-un atac armat produs joi seara în campusul Tennessee State University din Nashville, informează media locale preluate de Reuters. O persoană este în stare gravă, informează ziarul The Tennessean, în timp ce postul de televiziune local WZTV, afiliat Fox, a relatat că este posibil să fi fost implicați studenți.

Împușcăturile ar fi fost raportate la poliție în jurul orei 23.00, relatează The Tennessean. Potrivit CNN, care citează un angajat al poliției din Nashville, victimele au fost transportate la spital. Acesta nu a putut furniza informații privind gravitatea rănilor suferite.

Până în prezent, notează CNN, nu se știe dacă atacatorul este încă în libertate. Poliția a izolat zona și a blocat ieșirea din campus.

Anterior în cursul acestei luni trei persoane au fost rănite prin împușcare în timpul unei petreceri dintr-o locuință din apropierea campusului, scrie Reuters. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...