Un avion Air France pe ruta San Francisco-Paris, deviat spre Montréal în urma unei 'amenințări anonime'

Un avion Air France pe ruta San Francisco-Paris, deviat spre Montréal în urma unei 'amenințări anonime'

Un avion al companiei Air France care zbura pe ruta San Francisco - Paris a fost deviat spre Montréal (Canada) din motive de precauție, la decizia echipajului, din cauza unei 'amenințări anonime', a anunțat marți Air France, într-un comunicat transmis AFP.

'Air France confirmă că, în urma unei amenințări anonime, echipajul cursei AF083 din 7 decembrie care efectua un zbor pe ruta San Francisco-Paris Charles de Gaulle a luat decizia, ca măsură de precauție și aplicând măsurile de securitate în vigoare, să se îndrepte spre aeroportul din Montréal, unde avionul a aterizat la ora locală 23.48 (marți, 04.48 GMT)', precizează compania aviatică.

'Autoritățile locale vor proceda la verificarea aparatului, a pasagerilor și a bagajelor. O anchetă va fi întreprinsă de autorități pentru a identifica originea alertei', adaugă Air France.

Puțin după ora Franței 08.00 (07.00 GMT), avionul încă nu decolase din nou, iar controalele erau în desfășurare, a declarat un purtător de cuvânt al Air France pentru AFP. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…