Un avion al British Airways cu destinația Seattle a anunțat o urgență după decolare

Un avion al British Airways cu destinația Seattle a anunțat o urgență după decolare

Un avion al companiei British Airways cu destinația Seattle a revenit pe aeroportul londonez Heathrow după ce a anunțat o urgență la bord, informează vineri site-ul Daily Mirror.

Avionul Boeing-777 se afla la nord-vest de Edinburgh când echipajul a decis să revină pe aeroport după ce s-a confruntat cu o problemă tehnică, conform sursei citate.

Între timp, avionul cu 218 pasageri la bord și 14 membri ai echipajului a aterizat în siguranță pe aeroportul Heathrow.

Avionul British Airways este inspectat de ingineri pentru a determina care este motivul urgenței de la bord, a declarat un purtător de cuvânt. Compania nu a comentat informațiile apărute în presă conform cărora ar fi fost o problemă cu oxigenul în cabina piloților.

Prioritatea este acum ca cei 218 pasageri să fie îmbarcați într-un nou zbor spre Seattle în această seară, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Un pasager a declarat pentru Daily Mirror că urgența a fost provocată de o pierdere de presiune în cabină, motiv pentru care piloții au fost nevoiți să poarte măști de oxigen.

'Au pierdut presiunea în cabină și s-au temut că se va răspândi în întreg avionul. Niciun pasager nu știa despre ce e vorba, dar am auzit membrii echipajului vorbind despre asta în șoaptă și erau puțin nervoși', a spus pasagerul citat, sub protecția anonimatului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia