Un avion al companiei Virgin Atlantic a aterizat de urgență pe aeroportul londonez Gatwick

Un avion al companiei Virgin Atlantic a aterizat de urgență pe aeroportul londonez Gatwick

Un avion al companiei aeriene Virgin Atlantic a fost nevoit luni să aterizeze de urgență pe aeroportul londonez Gatwick, din cauza unei defecțiuni la trenul de aterizare, transmit Reuters și DPA.

Avionul, de tip Boeing 747, a aterizat în siguranță după ce a zburat în cerc deasupra sudului Marii Britanii pentru a consuma combustibilul din rezervor, astfel încât să nu depășească greutatea maximă admisă la aterizare.

''În conformitate cu procedura standard, serviciile de urgență sunt pregătite de intervenție, ca măsură de precauție a aeroportului'', a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului Gatwick.

Avionul decolase de la Londra la ora 11:28 GMT cu destinația Las Vegas.

Compania Virgin Atlantic este deținută de miliardarul britanic Richard Branson (51%) și grupul american Delta Air Lines (49%).

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

2 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

3 ULTIMA ORĂ Partizanii ucraineni au aruncat în aer sediul partidului „Rusia Unită” din Melitopol, aflat sub ocupație

4 VIDEO Imagini horror pe Litoral! / Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii…

5 Foarte interesante amănunte!