Un avion al FlyDubai a fost atins de gloanțe înainte de a ateriza la Bagdad

Un avion al FlyDubai a fost atins de gloanțe înainte de a ateriza la Bagdad

Un avion al companiei low-cost FlyDubai a fost lovit de gloanțe înainte de a ateriza luni pe aeroportul internațional din Bagdad, a anunțat marți un purtător de cuvânt al companiei aeriene, informează AFP și Reuters.

După acest incident, autoritatea aeronautică civilă din Emiratele Arabe Unite (EAU) a decis să suspende zborurile spre Bagdad asigurate de patru companii din țară: FlyDubai, Emirates Airlines, Etihad și Air Arabia.

Un oficial al companiei aeriene și un oficial pe probleme de securitate au declarat pentru Reuters că doi pasageri au fost ușor răniți atunci când trei sau patru gloanțe au lovit avionul luni seara, însă nu au putut preciza sursa focurilor de armă.

Purtătorul de cuvânt al companiei aeriene a negat faptul că pasageri ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale și a afirmat că o investigație este în curs de desfășurare. El a precizat că Irakul a suspendat pentru scurt timp traficul aerian luni după incident, însă majoritatea zborurilor au fost reluate marți dimineața. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Două femei, una frumoasă, una...

3 Care sunt cele două trasee pe unde ar intra Rusia în România în cazul unei invazii terestre / Ce spune raportul …

4 De citit! / Valentin Naumescu: Rusia va pierde războiul din Ucraina

5 Ioana Băsescu, cu un picior în pușcărie! / „Ea mi-a cerut să fac plăți nereale în campania din 2009”