Un avion aparţinând Malaysia Airlines a aterizat de urgenţă la Kuala Lumpur

Compania aeriană Malaysia Airlines a anunţat luni că unul dintre avioanele sale, care tocmai decolase, a fost nevoit să se întoarcă din drum, din cauza unei probleme tehnice, şi urma să efectueze o aterizare de urgenţă.

Un avion aparţinând Malaysia Airlines efectuează o aterizare de urgenţă la Kuala Lumpur (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Zborul MH192, care tocmai decolase de la Kuala Lumpur şi urma să efectueze o cursă la Bangalore (India), cu 166 de persoane la bord, a fost nevoit să se întoarcă din drum, din cauza unei probleme la trenul de aterizare, a precizat compania.

"Trenul de aterizare drept al avionului a funcţionat în mod defectuos în momentul decolării, iar avionul a fost nevoit să se întoarcă la Kuala Lumpur", a precizat Malaysia Airlines.

Aterizarea de urgenţă la Kuala Lumpur s-a desfăşurat fără dificultate. "Debarcarea celor 159 de pasageri şi celor şapte membri ai echipajului este în curs", anunţa compania.

Înainte de sosirea avionului, ministrul malaysian al Transporturilor, Hishammuddin Hussein, a anunţat într-un mesaj postat pe contul său de Twitter că, aparent, unul dintre pneurile trenului de aterizare a explodat la decolarea avionului.

"Au aterizat în securitate", a afirmat Hishammuddin într-un mesaj postat ulterior pe Twitter.

Malaysia Airlines se confruntă de la 8 martie cu dispariţia misterioasă de pe ecranele radarelor a zborului MH370 către Beijing, care, dintr-un motiv necunoscut, şi-a schimbat ruta şi s-a prăbuşit în Oceanul Indian cu 239 de persoane la bord.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Experții americani / Cele trei modalităţi prin care se transmite coronavirusul

2 SUSPECT / Președintele Chinei anunţă implementarea legislaţiei privind securitatea bacteriologică / Mulți spun că …

3 Doctori chinezi lămuresc misterul morţilor subite cauzate de virusul Wuhan. Cum funcţionează virusul

4 Teoria conspirației / S-a deschis Cutia Pandorei?

5 Ce nu ne spun autoritățile / Cristian Unteanu, articol-avertisment despre coronavirus. Să sperăm că situația nu …

recomandări

Te ia DNA: Valentin Constantin Bretfelean

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai amuzante logo-uri fake