Un avion aparţinând Malaysia Airlines a aterizat de urgenţă la Kuala Lumpur

Compania aeriană Malaysia Airlines a anunţat luni că unul dintre avioanele sale, care tocmai decolase, a fost nevoit să se întoarcă din drum, din cauza unei probleme tehnice, şi urma să efectueze o aterizare de urgenţă.

Un avion aparţinând Malaysia Airlines efectuează o aterizare de urgenţă la Kuala Lumpur (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Zborul MH192, care tocmai decolase de la Kuala Lumpur şi urma să efectueze o cursă la Bangalore (India), cu 166 de persoane la bord, a fost nevoit să se întoarcă din drum, din cauza unei probleme la trenul de aterizare, a precizat compania.

"Trenul de aterizare drept al avionului a funcţionat în mod defectuos în momentul decolării, iar avionul a fost nevoit să se întoarcă la Kuala Lumpur", a precizat Malaysia Airlines.

Aterizarea de urgenţă la Kuala Lumpur s-a desfăşurat fără dificultate. "Debarcarea celor 159 de pasageri şi celor şapte membri ai echipajului este în curs", anunţa compania.

Înainte de sosirea avionului, ministrul malaysian al Transporturilor, Hishammuddin Hussein, a anunţat într-un mesaj postat pe contul său de Twitter că, aparent, unul dintre pneurile trenului de aterizare a explodat la decolarea avionului.

"Au aterizat în securitate", a afirmat Hishammuddin într-un mesaj postat ulterior pe Twitter.

Malaysia Airlines se confruntă de la 8 martie cu dispariţia misterioasă de pe ecranele radarelor a zborului MH370 către Beijing, care, dintr-un motiv necunoscut, şi-a schimbat ruta şi s-a prăbuşit în Oceanul Indian cu 239 de persoane la bord.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Ion Iliescu, declarație criminală despre Revoluție: Este momentul să încetăm să mai căutăm vinovați

2 Frica de pușcărie! Primăria Capitalei a anulat licitaţia pentru 100 de autobuze electrice: cele turceşti ar fi…

3 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte din Parlamentul European

4 Mafia locală / Frații Micula, vizați de un dosar de evaziune și spălare de bani de 44 milioane de euro / Cazul e i…

5 DOCUMENT Ce categorii de bugetari ar putea rămâne fără pensii speciale. Inventarul complet al beneficiarilor ș…

recomandări

Te ia DNA: Toma Vărgatu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Nici nu știam că există sportul ăsta!