Un avion ușor a aterizat de urgență pe o autostradă din apropiere de Moscova

Un avion ușor a aterizat de urgență pe o autostradă din apropiere de Moscova

Un avion ușor, care a avut probleme cu motorul în timpul zborului, a reușit să aterizeze de urgență, sâmbătă, pe o autostradă aglomerată de la marginea Moscovei. Conform autorităților ruse, incidentul nu s-a soldat cu victime, transmite AFP.

Televiziunile ruse au prezentat imagini cu un micuț avion pe schiuri care a încălecat peste bara de siguranță de la marginea autostrăzii.

Avionul, un model Wilga-35 cu patru locuri, a aterizat forțat în cursul după-amiezii pe autostrada M8, la aproximativ 60 de kilometri nord-est de Moscova, conform unui comunicat al serviciilor de intervenție moscovite. "Circulația auto nu a fost oprită și nu s-au înregistrat victime. După decolare, motorul avionului s-a oprit iar pilotul a luat decizia de a ateriza", se mai precizează în comunicat.

Între timp autoritățile ruse au deschis o anchetă pentru a investiga circumstanțele producerii acestui incident și eventuala încălcare a regulilor de transport aerian și a celor de securitate a zborului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”