Un bărbat, reţinut la Ottawa la câţiva metri de premierul Stephen Harper, care depunea o coroană de flori

Un bărbat, reţinut la Ottawa la câţiva metri de premierul Stephen Harper, care depunea o coroană de flori

Un bărbat a fost reţinut, joi dimineaţă, la Ottawa, la câţiva metri de premierul Stephen Harper, care a depus o coroană de flori la Memorialul eroilor, unde miercuri a fost ucis un militar canadian, relatează Canadian Press.

Premierul Harper şi soţia acestuia au depus o coroană de flori în memoria militarului Nathan Cirillo, ucis în atacul de miercuri.

Imediat după sosirea premierului, agenţii de poliţie au fost nevoiţi să imobilizeze un bărbat care a încercat să treacă de cordonul de securitate.

"Este vorba de o persoană care a încercat să pătrundă în zona securizată", a declarat un reprezentant al Poliţiei din Ottawa, Marc Soucy.

Incidentul intervine în contextul măsurilor sporite de securitate aplicate în Canada după atacurile armate de miercuri, soldate cu moartea unui militar şi a unui islamist.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

4 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

5 ULTIMA ORĂ Priviți, 500 de soldați ruși protestează la granița cu Ucraina împotriva „condițiilor inumane”!