Un deputat al Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova, găsit mort, după ce s-ar fi împuşcat

Un deputat al Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova, găsit mort, după ce s-ar fi împuşcat

Deputatul Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova Ion Butmalai a fost găsit mort, marţi, în locuinţa sa din Cahul, după ce s-ar fi împuşcat cu o armă pe care o deţinea legal, relatează presa de la Chişinău.

Informaţia a fost confirmată de Poliţia din Cahul, dar şi de Inspectoratul General de Poliţie, relatează Jurnal de Chişinău , în pagina electronică.

O echipă de anchetatori s-a deplasat la faţa locului, dar deocamdată nu se ştie dacă este vorba despre o sinucidere sau un accident. Cadavrul politicianului a fost descoperit de soţia sa, care a anunţat poliţia.

Vecinii politicianului au relatat că aceasta ar mai fi încercat să se sinucidă, din cauza unor probleme politice. Potrivit Jurnal de Chişinău, deputatul avea mai multe datorii, în urma contractării unor credite bancare.

În vârstă de 50 de ani, Ion Butmalai nu a fost inclus pe lista electorală a Partidului Liberal Democrat pentru alegerile legislative din 30 noiembrie. Partidul Liberal Democrat şi-a exprimat regretul pentru moartea politicianului şi a transmis condoleanţe familiei, într-un comunicat de presă.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...