Un director de la Google, mort în avalanșa de pe Everest

Un director de la Google, mort în avalanșa de pe Everest

Directorul executiv al companiei Google Dan Fredinburg a murit, la numai 33 de ani, în avalanșa produsă sâmbătă pe Everest de cutremurul de 7,9 grade înregistrat în Nepal, transmite EFE, citând un comunicat de presă al firmei. Exprimând 'marea tristețe' pentru pierderea lui Dan Fredinburg, compania amintește că el era un mare iubitor al muntelui și că se afla într-o expediție pe cel mai înalt masiv muntos din lume împreună cu alți trei angajați de la Google, care au scăpat nevătămați.

Moartea tânărului inginer a fost confirmată și de sora acestuia Megan Fredinburg. 'Cu părere de rău, îi anunț pe toți cei care l-au iubit pe Dan că a suferit o gravă leziune la cap în avalanșa din această dimineață de pe Everest și nu și-a mai putut reveni', a scris ea într-un mesaj pe Instagram.

Dan Fredinburg se prezenta, pe pagina lui de Google+, drept 'inventator, aventurier și inginer'. Cu numai o zi înainte de tragicul său sfârșit, el postase pe internet o fotografie făcută în cursul antrenamentelor pe care le făcea ăe Everest, amintește Washington Post. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / Șeful „Grupului Mozart”: „Puțini din armata SUA au experimentat intensitatea cu care luptă ucrainenii”

2 VIDEO Hai cu dezmembrarea! / O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

3 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

4 ULTIMA ORĂ Ucraina a doborât în două zile avioane multirol rusești în valoare de peste 130 de milioane de dolari

5 Demiteri și arestări la vârful Armatei Rusiei