Un nou caz de viol al unei turiste străine în New Delhi

Un nou caz de viol al unei turiste străine în New Delhi

O femeie de 35 de ani din Nigeria ar fi fost violată de mai mulți bărbați într-o mașină din capitala Indiei, relatează sâmbătă DPA.

Femeia a fost găsită în stare de inconștiență vineri în estul New Delhi-ului, în apropierea unui punct de colectare a taxei de drum, și dusă la spital pentru tratament.

Victima a fost luată de patru bărbați din fața unui mall din sudul capitalei indiene, violată în mașina acestora și ulterior aruncată din vehicul, a precizat poliția.

"Am arestat patru suspecți, cu vârste cuprinse între 25 și 30 de ani. Suntem în așteptarea rezultatelor analizelor medicale", a indicat anchetatorul Rajender Kumar.

Imaginile obținute de la camerele de supraveghere cu circuit închis au arătat că femeia a fost aruncată din autovehicul în apropierea punctului de colectare a taxei de drum, a completat el.

Presa locală susține că victima era o turistă.

În luna decembrie, o turistă japoneză a fost violată de cinci bărbați care susțineau că sunt ghizi turistici în apropiere de Bodhgaya, un oraș de pelerinaj budist.

Potrivit datelor furnizate de către poliție, peste 2.000 de cazuri de viol au fost înregistrate în New Delhi în 2014, în creștere cu peste 30% față de anul precedent.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Acuzată că face gărzi „la negru”, directoarea medicală de la Socola a demisionat prin e-mail din vacanța din R…

2 Ceva mai penibil nu există...

3 Așa o fi?

4 Cursă entuziasmantă la JO 2020! Ancuța Bodnar și Simona Radiș și-au spulberat adversarele în calificări și sun…

5 Invazie de turiști români în toată Grecia / Presa elenă: Pe insule auzi aproape exclusiv românește