Un nou caz de viol al unei turiste străine în New Delhi

O femeie de 35 de ani din Nigeria ar fi fost violată de mai mulți bărbați într-o mașină din capitala Indiei, relatează sâmbătă DPA.

Femeia a fost găsită în stare de inconștiență vineri în estul New Delhi-ului, în apropierea unui punct de colectare a taxei de drum, și dusă la spital pentru tratament.

Victima a fost luată de patru bărbați din fața unui mall din sudul capitalei indiene, violată în mașina acestora și ulterior aruncată din vehicul, a precizat poliția.

"Am arestat patru suspecți, cu vârste cuprinse între 25 și 30 de ani. Suntem în așteptarea rezultatelor analizelor medicale", a indicat anchetatorul Rajender Kumar.

Imaginile obținute de la camerele de supraveghere cu circuit închis au arătat că femeia a fost aruncată din autovehicul în apropierea punctului de colectare a taxei de drum, a completat el.

Presa locală susține că victima era o turistă.

În luna decembrie, o turistă japoneză a fost violată de cinci bărbați care susțineau că sunt ghizi turistici în apropiere de Bodhgaya, un oraș de pelerinaj budist.

Potrivit datelor furnizate de către poliție, peste 2.000 de cazuri de viol au fost înregistrate în New Delhi în 2014, în creștere cu peste 30% față de anul precedent.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi date din exit-poll-uri / Marian Oprișan pierde șefia CJ Vrancea în favoarea PNL! Situație critică la Neamț, …

2 LIVE Alegeri locale 2020 / Prezență la vot de 41,48% la ora 19. În București - 31.86% / Trei județe trec de 50%

3 Priviți cum arată Gâdea... Pieleanu anunță 5 surprize la București!

4 Situația în exit-poll-uri la ora 16.30: PNL va înregistra un scor național fără precedent! Nicușor Dan-41%, Fi…

5 LIVE Alegeri Primăria București / Prezența la vot în București, cu 4 puncte mai mare decât în 2016 la ora 19