Un sunetist care lucra pentru show-ul TV american "Cops" a fost împuşcat mortal în timpul filmărilor

Un tehnician de sunet care însoţea un echipaj de poliţie în timp ce filma pentru emisiunea TV americană "Cops" a fost împuşcat mortal, miercuri, într-un schimb de focuri dintre poliţişti şi un infractor, la ieşirea dintr-un restaurant din Nebraska.

Un sunetist care lucra pentru show-ul TV american "Cops" a fost împuşcat mortal în timpul filmărilor

"Cops" ("Poliţişti") este un reality-show cu mare audienţă, difuzat de 25 de ani în Statele Unite, în cadrul căruia echipe de televiziune urmăresc patrule de poliţie pas cu pas în intervenţiile lor cotidiene. Acesta este primul incident mortal de când a fost difuzată emisiunea prima dată, pe 11 martie 1989.

Victima este sunetistul Bryce Dion, în vârstă de 38 ani, care, în momentul incidentului, acompania un echipaj al poliţiei din Omaha, care intervenea în cazul unui jaf la un restaurant fast food. Hoţul avea un pistol cu bile, iar, în schimbul de focuri care a urmat, tehnicianul, care se afla în holul de la intrarea în restaurant, a fost rănit mortal de un glonţ tras de unul dintre poliţişti.

Hoţul a fost, de asemenea, ucis.

"(Hoţul, n.r.) era pe punctul de a ieşi din restaurant când au început să tragă poliţiştii. Bryce era în holul de la intrare şi a fost lovit de un glonţ", a explicat şeful poliţiei locale, Todd Schmaderer.

Potrivit CNN, ofiţerul a spus că este "absolut ridicolă" presupunerea că poliţiştii reacţionează exagerat când sunt însoţiţi de echipajele de televiziune ale emisiunii.

Compania Langley Productions, care produce emisiunea, s-a arătat "profund întristată şi şocată de această tragedie, iar singura preocupare imediată este de a ajuta familia victimei în toate modurile posibile".

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Președintele pregătește din umbră o mutare care poate îngropa definitiv PSD

2 O să aveți un șoc când veți afla cine sunt...

3 Un erou în locul lui Arafat?

4 În afacerea „10 august 2018” a venit și vremea decontării vinovățiilor individuale

5 Citiți asta! Securitatea n-a murit!

recomandări

Te ia DNA: VOCHITOIU HARALAMBIE

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Există un site care face review-uri la cei mai buni burgeri și arată delicios