Un sunetist care lucra pentru show-ul TV american "Cops" a fost împuşcat mortal în timpul filmărilor

Un sunetist care lucra pentru show-ul TV american "Cops" a fost împuşcat mortal în timpul filmărilor

Un tehnician de sunet care însoţea un echipaj de poliţie în timp ce filma pentru emisiunea TV americană "Cops" a fost împuşcat mortal, miercuri, într-un schimb de focuri dintre poliţişti şi un infractor, la ieşirea dintr-un restaurant din Nebraska.

Un sunetist care lucra pentru show-ul TV american "Cops" a fost împuşcat mortal în timpul filmărilor

"Cops" ("Poliţişti") este un reality-show cu mare audienţă, difuzat de 25 de ani în Statele Unite, în cadrul căruia echipe de televiziune urmăresc patrule de poliţie pas cu pas în intervenţiile lor cotidiene. Acesta este primul incident mortal de când a fost difuzată emisiunea prima dată, pe 11 martie 1989.

Victima este sunetistul Bryce Dion, în vârstă de 38 ani, care, în momentul incidentului, acompania un echipaj al poliţiei din Omaha, care intervenea în cazul unui jaf la un restaurant fast food. Hoţul avea un pistol cu bile, iar, în schimbul de focuri care a urmat, tehnicianul, care se afla în holul de la intrarea în restaurant, a fost rănit mortal de un glonţ tras de unul dintre poliţişti.

Hoţul a fost, de asemenea, ucis.

"(Hoţul, n.r.) era pe punctul de a ieşi din restaurant când au început să tragă poliţiştii. Bryce era în holul de la intrare şi a fost lovit de un glonţ", a explicat şeful poliţiei locale, Todd Schmaderer.

Potrivit CNN, ofiţerul a spus că este "absolut ridicolă" presupunerea că poliţiştii reacţionează exagerat când sunt însoţiţi de echipajele de televiziune ale emisiunii.

Compania Langley Productions, care produce emisiunea, s-a arătat "profund întristată şi şocată de această tragedie, iar singura preocupare imediată este de a ajuta familia victimei în toate modurile posibile".

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...