Un rus face jucării inspirate de separatiştii ucraineni

Un rus face jucării inspirate de separatiştii ucraineni

Timur Zamilov, un creator de jucării din Rusia a realizat un set de jucării inspirate de anexarea Crimeii. „Ne purtăm ca reporterii, ca fotografii. Pur şi simplu, reflectăm în munca noastră era în care trăim“, declară Timur pentru „Reuters“.

Noua sa colecţie este intitulată „Soldaţii de jucărie ai Novorossiei“, cu referire la regiunile din estul Ucrainei unde luptătorii separatişti pro-ruşi îşi doresc independenţa totală. Printre soldăţeii creaţi de Timur există chiar şi reprezentarea liderului rebel Igor Strelkov.

Pe măsură ce tensiunile cresc în estul Ucrainei, Zamilov spune că nu este sigur ce le rezervă viitorul separatiştilor, dar speră că asemănările din jucăriile sale să devină parte a istoriei.

Noua colecţie de luptători rebeli va intra în vânzare într-o librărie locală chiar de mâine.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...