UPDATE Avion dispărut: Șase corpuri neînsuflețite recuperate din mare în zona căutărilor aparatului AirAsia (oficial)

UPDATE Avion dispărut: Șase corpuri neînsuflețite recuperate din mare în zona căutărilor aparatului AirAsia (oficial)

Echipele de salvare au recuperat șase cadavre din mare, în zona unde se desfășoară căutările avionului A320-200 al companiei AirAsia, care a dispărut duminică, la scurt timp după decolare, cu 162 de persoane la bord, relatează agenția de presă TASS.

Președintele companiei Air Asia, Tony Fernandes, a prezentat marți condoleanțe rudelor și familiilor pasagerilor și echipajului de la bordul aeronavei, care, în lumina descoperirilor făcute marți de echipele de salvare, se pare că s-a prăbușit în Marea Java.

"Sunt îndurerat alături de familiile legate de zborul QZ 850. Exprim condoleanțele din partea mea personal și în numele companiei AirAsia.Nu pot exprima în cuvinte cât de rău îmi pare", a scris directorul companiei, într-o postare pe Twitter.

El a spus că se îndreaptă spre Surabaya (Indonezia), de unde a decolat avionul și unde au început să se adune rudele pasagerilor zborului QZ 850.

AGEPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...