UPDATE Avion dispărut: Șase corpuri neînsuflețite recuperate din mare în zona căutărilor aparatului AirAsia (oficial)

UPDATE Avion dispărut: Șase corpuri neînsuflețite recuperate din mare în zona căutărilor aparatului AirAsia (oficial)

Echipele de salvare au recuperat șase cadavre din mare, în zona unde se desfășoară căutările avionului A320-200 al companiei AirAsia, care a dispărut duminică, la scurt timp după decolare, cu 162 de persoane la bord, relatează agenția de presă TASS.

Președintele companiei Air Asia, Tony Fernandes, a prezentat marți condoleanțe rudelor și familiilor pasagerilor și echipajului de la bordul aeronavei, care, în lumina descoperirilor făcute marți de echipele de salvare, se pare că s-a prăbușit în Marea Java.

"Sunt îndurerat alături de familiile legate de zborul QZ 850. Exprim condoleanțele din partea mea personal și în numele companiei AirAsia.Nu pot exprima în cuvinte cât de rău îmi pare", a scris directorul companiei, într-o postare pe Twitter.

El a spus că se îndreaptă spre Surabaya (Indonezia), de unde a decolat avionul și unde au început să se adune rudele pasagerilor zborului QZ 850.

AGEPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său

2 Foarte interesante amănunte!

3 ULTIMA ORĂ Rușii au încercat să-l asasineze pe generalul Kirilo Budanov, șeful serviciului de informații militare de la Kiev

4 VIDEO Primele imagini de la arestarea asasinilor plătiți de Rusia pentru a-i ucide pe ministrul ucrainean al Apărării şi pe generalul Kirilo Budanov, …

5 Frământări în PSD / Dîncu, la un pas de schimbarea din funcție