UPDATE SUA: Focuri de armă dintr-o camionetă în apropierea sediului poliției din Dallas

UPDATE SUA: Focuri de armă dintr-o camionetă în apropierea sediului poliției din Dallas

Mai multe focuri de armă au fost trase în noaptea de vineri spre sâmbătă din ceea ce pare a fi o camionetă blindată în apropierea sediului poliției din Dallas, autovehiculul fiind urmărit apoi de mașini ale poliției, în timp ce în afara clădirii a fost găsit un dispozitiv explozibil, au precizat reprezentanți ai poliției, transmite Reuters.

Șeful poliției din Dallas, David Brown, a declarat presei că, potrivit martorilor, patru suspecți au fost implicați în atacul care a început imediat după miezul nopții. Deocamdată nu se cunoaște motivul atacului.

Brown a precizat că, în momentul în care poliția a răspuns la apelul privind focurile de armă, camioneta a ciocnit o mașină de patrulare și cel puțin o persoană a deschis focul. Camioneta a plecat în momentul în care polițiștii au deschis la rândul lor focul, pornind apoi în urmărirea ei.

Camioneta s-a oprit în parcarea unui fast-food din localitatea Hutchins, la circa 16 km sud de Dallas, unde a avut loc un alt schimb de focuri.

Brown a precizat că negociatorii poliției se află de atunci în contact cu unul dintre suspecții din camionetă, care s-a identificat ca fiind James Boulware.

Șeful poliției a mai afirmat că suspectul a spus că poliția i-a arestat fiul, pe care l-a acuzat că este terorist. Bărbatul ar fi amenințat apoi că se aruncă în aer.

Patru sacoșe au fost găsite ulterior în apropierea sediului poliției din Dallas, una dintre ele conținând explozibili, a spus Brown. Locuitorii din zonă au fost evacuați.

Niciun polițist nu a fost rănit, dar suspectul care a vorbit cu poliția a spus că este rănit.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 ULTIMA ORĂ Un general american anunță că Rusia ia în considerare capitularea în războiul împotriva Ucrainei

3 Aviația tactică a Rusiei a dispărut din Ucraina. De ce oare?

4 CTP / „Juriul de la Chișinău a acordat zero puncte României. Ce ziceți de asta?”

5 Notă internă strict secretă a FSB: Agenții ruși „cred că Putin este bolnav în faza terminală”