Vestul Ungariei şi Budapesta, afectate de furtuni

Vestul Ungariei şi Budapesta, afectate de furtuni

Serviciile meteorologice din Ungaria au emis miercuri seara alerte de furtună pentru mai multe părţi ale ţării, inclusiv Budapesta, relatează MTI.

Vestul Ungariei şi Budapesta, afectate de furtuni (Imagine: Arhiva AFP/ Mediafax Foto)

Ploi puternice şi furtuni cu rafale de vânt de până la 90 de kilometri pe oră au fost preconizate pentru miercuri seara şi în cursul nopţii de miercuri spre joi.

O alertă cod portocaliu a fost emisă pentru lacurile Balaton şi Velence, două destinaţii turistice în vestul Ungariei, dar şi în cea mai mare parte a Ungariei până la miezul nopţii de miercuri spre joi.

O furtună a afectat deja vestul ţării. Potrivit Agenţiei pentru gestionarea situaţiilor de dezastru, în această parte a Ungariei au fost semnalate mai multe cazuri de copaci doborâţi şi acoperişuri avariate de rafale de vânt.

De asemenea, subsoluri şi garaje au fost inundate, iar fulgere au provocat incendii în mai multe părţi ale ţării.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...