Veteran în vârstă de 92 de ani, victima unui furt de ziua comemorării Debarcării în Normandia

Veteran în vârstă de 92 de ani, victima unui furt de ziua comemorării Debarcării în Normandia

Poliţia britanică a lansat, duminică, un apel după ce falşi angajaţi ai unei companii de apă i-au furat medaliile militare unui veteran din al Doilea Război Mondial, în vârstă de 92 de ani, în aceeaşi zi în care s-au comemorat 70 de ani de la Debarcarea în Normandia.

Un veteran în vârstă de 92 de ani a fost victima unui furt de ziua Debarcării în Normandia 

Un bărbat care se prezentase drept un angajat al companiei pentru apă a sunat vineri la uşa unui veteran din nordul Londrei şi i-a cerut să îi permită să intre pentru a verifica presiunea apei, potrivit poliţiei.

În aceeaşi seară, veteranul a remarcat că obiectele din dormitorul său au fost mutate şi a descoperit că cele 11 medalii ale sale i-au fost furate, a explicat Scotland Yard.

Fostul militar a luptat în cadrul grenadierilor, petrecându-şi cea mai mare parte a timpului în Italia şi Africa de Nord.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…