Vicepemierul Ungariei: Sprijinim autonomia. NI SE CUVINE

Vicepemierul Ungariei: Sprijinim autonomia. NI SE CUVINE

Semjen Zsolt, vicepremierul Ungariei

"Guvernul ungar sprijină cu toate resursele aspiraţiile autonomiste ale maghiarilor din diaspora. Unele concepţii ale autonomiei trebuie elaborate de comunităţile în cauză, iar Guvernul ungar o va sprijini pe cea elaborată de comunitate în scopul supravieţuirii", a declarat vicepremierul ungar, citat de ziare.com .

"Nu am cerut niciodată ceva pentru care nu ar exista deja un exemplu în Europa sau nu ar avea caracter general. La nivel de comunitate, autonomia ţine de drepturile omului. Ce li se cuvine altora, ni se cuvine şi nouă. Ce le este permis altora, ne este permis şi nouă", susţine Semjen Zsolt.

El a mai spus că maghiarii nu sunt cetăţeni şi oameni de rang inferior. "Trebuie să respingem cu fermitate dacă Ungaria este acuzată de extremism în chestiunea autonomiei", a încheiat vicepremierul ungar.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…