VIDEO/Oameni plimbaţi în CUŞTI ca ANIMALELE

VIDEO/Oameni plimbaţi în CUŞTI ca ANIMALELE

Un nou videoclip de propagandă al grupării teroriste Stat Islamic arată prizonieri în cuşti, în timp ce sunt plimbaţi pe străzile dintr-un oraş irakian, prin faţa unei mulţimi de oameni ce aplaudă.

Imaginile arată prizonierii, îmbrăcaţi în haine portocalii şi purtaţi, unul câte unul, în cuşti, pe străzile din privincia irakiană Kirkuk, scriedailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Videoclipul original, cu o durată de 9 minute, arată 21 de luptători kurzi înainte de a fi duşi spre execuţie.

Fiecare prizonier se află în câte o cuşcă şi este însoţit de militanţi Stat Islamic înarmaţi, cu feţele acoperite şi care poartă steaguri ale grupării teroriste.

 Camera se opreşte apoi asupra mai multor prizonieri, iar texte ce aparent dezvăluie detalii despre fiecare în parte apar pe ecran. Filmarea se termină cu un ecran negru, acest lucru sugerând soarta prizonierilor.

Imaginile amintesc de videoclipurile recente date publicităţii de Stat Islamic, cu incendierea pilotului militar iordanian Maaz al-Kassasbeh şi a altor prizonieri sau cu decapitarea a 21 de egipteni de confesiune creştină răpiţi în Libia.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...