Zboruri deviate şi pagube de milioane de euro în nordul Italiei, în urma a cinci tornade

Zboruri deviate şi pagube de milioane de euro în nordul Italiei, în urma a cinci tornade

O serie de cinci tornade a lovit marţi nordul Italiei, provocând devierea mai multor zboruri şi pagube de milioane de euro, relatează site-ul TheLocal.it

Zboruri deviate şi pagube de milioane de euro în nordul Italiei, în urma a cinci tornade (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tornadele s-au produs în apropierea oraşului-port Genova, iar localnicii au relatat că epava vasului de croazieră Costa Concordia a fost la un pas să fie lovită de furtunile puternice.

Mai multe zboruri care urmau să aterizeze la aeroportul din oraş au fost deviate, iar decolările au fost amânate, în timp ce circulaţia trenurilor a fost întreruptă, iar numeroase drumuri au fost închise, potrivit cotidianului La Repubblica.

Potrivit autorităţilor locale, pagubele se ridică la milioane de euro, după ce acoperişurile mai multor case din zonă au fost distruse.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…