10 idei care te pot face MILIONAR

10 idei care te pot face MILIONAR

Idei construite în timp sau care au luat contur rapid le-au adus unora milioane sau sute de milioane de dolari, iar autorii multora dintre acestea nu aveau mai mult de 20 de ani atunci când şi-au pus creativitatea în practică.

Jon Koon

Koon avea doar 16 ani când a început afacerea cu piese auto Extreme Performance Motorsports. A încheiat apoi o afacere cu MTV, devenind furnizorul de produse auto pentru reality show-urile lor, apoi şi-a folosit legăturile ca să colaboreze cu rapperul Young Jeezy pentru o colecţie de modă. Are o avere de 40 de milioane de dolari, potrivit Business Insider.

Nick D'Aloisio

La 17 ani, D'Aloisio concepuse o aplicaţie în valoare de 30 de milioane de dolari, potrivit Yahoo. A început să lucreze în programare de la 12 ani, ceea ce a dus la dezvoltarea unei aplicaţii de ştiri.

Tyler Dikman

Până să ajungă în clasa a noua, Dikman cerea 15 dolari pe oră ca să repare calculatoare. Abilităţile sale au atras atenţia directorilor companiei de management financiar Merrill Lynch. La 15 ani a început propria afacere de reparat calculatoare, Cooltronics, care i-a adus amilioane de dolari şi un loc în Topul Businessweek al celor 25 de antreprenori sub 25 de ani.

Mark Zuckerberg

Mulţi oameni uită că fondatorul Facebook era un tânăr student când a început să facă o avere, Acum este unul dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii, având aproximativ 20 de miliarde de dolari.


Kiowa Kavovit
 

Kiowa avea doar şase ani când a propus Goo Goo Boo, ideea de bandaje care se pictează pe piele, în competiţia de tip reality-show "Shark Tank". Tânăra a primit 100.000 de dolari pentru afacere.

Madison Robinson

La 15 ani, Robinson a creat Fish Flops, un brand care iniţial vindea şlapi ("flip flops") cu design destinat tinerilor. S-a extins curând spre alte obiecte vestimentare şi chiar spre o aplicaţie. Tânăra a câştigat 1 milion de dolari înainte să împlinească 16 ani.

Justin Bieber

Singura celebritate din entertainment din această listă, Bieber se bucură de un succes notabil printr-un început anonim pe YouTube. Deşi mediatizarea sugerează contrariul, Bieber s-a dovedit a fi un bun antreprenor, implicându-se în afaceri de îmbrăcăminte, parfumuri şi altele.

Athina Onassis Roussel

Deşi există mulţi moştenitori şi moştenitoare milinari în lume, Roussel este de ţinut minte pentru că e una dintre cei mai bogaţi şi are o origine bine cunoscută. Este singurul supravieţuitor al lui Aristotel Onassis, celebru într-un timp pentru că a fost căsătorit cu Jacqueline Kennedy Onassis.

Carl Churchill

Antreprenorul britanic şi-a început prima afacere de web design când avea 12 ani. Astăzi valorează aproximativ 10 milioane de dolari, iar primul milion l-a făcut la vârsta de 19 ani. Considerat Bill Gates al Marii Britanii, are şi activităţi filantropice.
 Andrew Gower

Un alt adolescent milionar, Gower este un dezvoltator de jocuri şi fondator al Jagex Game Studio. şi-a început activitatea la vârsta de opt ani, iar acum este al 46-lea cel mai bogat antreprenor din Marea Britanie şi valorează aproape 200 de milioane de dolari.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ceva mai penibil nu există...

2 Așa o fi?

3 Acuzată că face gărzi „la negru”, directoarea medicală de la Socola a demisionat prin e-mail din vacanța din R…

4 Un fost şef de la Poliţia Rutieră din Capitală nu poate justifica o avere de peste 100.000 euro

5 Invazie de turiști români în toată Grecia / Presa elenă: Pe insule auzi aproape exclusiv românește