7 locuri controversate pentru SEX RAPID

7 locuri controversate pentru SEX RAPID

Locuri ciudate pentru sex

Desi nu toata lumea este adepta formulelor neconventionale de locatii pentru sex rapid, iata un top de solutii oferit de specialistii sexuali de la Askmen.com, asa cum sunt ele propuse si imbratisate cu simpatie indeosebi de reprezentantii sexului tare.

- Sex rapid în lift

Liftul este un loc excelent pentru acest tip de iubire deşi dacă urci sau cobori o singură dată nu ai timp suficient nici chiar pentru ceva atât de rapid. Opreşte liftul între două etaje şi bucuraţi-vă de câteva momente de intimitate. Dupa ce aţi terminat, porneşte liftul însă nu coborî sau urca la etajul dorit, ci la următorul.

Poziţia recomandata: Femeia se spijină cu spatele de peretele cabinei, iar picioarele ei vor fi strânse în jurul mijlocului tău.

- Biroul, ideal pentru sex rapid

Dacă este vorba despre o colegă, sexul la birou face viaţa mai interesantă. În cazul în care este posibil fă-o parte din sarcinile de job.

- Scările interioare, potrivite pentru sex rapid

Sunteţi la birou şi aveţi câteva minute libere. În cazul în care aveţi birourile într-o clădire înaltă şi cu lift, mergeţi la cel mai înalt etaj şi lăsaţi-vă cuprinşi de pasiune timp de câteva

Ma multe pe PROBLEMESEX.RO.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Rușii s-au retras dar îi prindem data viitoare” / Noi imagini cu luptătorii Legiunii Internaționale a Ucrainei

2 VIDEO „Toți au stări de șoc de la ușor până la moderat” / Soțiile tanchiștilor ruși cer autorităților aducerea lor de pe front

3 VIDEO Momentul în care un lunetist ucrainean elimină mai mulți soldați ruși

4 BRRR! / Sateliții arată că Rusia a amplasat mai multe sisteme de rachete pe coasta Regiunii Kaliningrad

5 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze