7 mituri despre căsnicie

7 mituri despre căsnicie

Iata 7 mituri despre casnicie. Credeai si tu in ele?

1. Casatoria si fericirea

Mit: Oamenii care raman casatoriti au relatii mai fericite decat in trecut, cand oamenii ramaneau impreuna indiferent cat de greu mergea casnicia.

Realitate: Nivelul de fericire din cupluri, la nivel mondial, este in scadere. Relatiile de cuplu de acum, fata de cele de acum 20-30 de ani, sunt supuse unui stres mult mai mare, au parte de mai multe conflicte si mai putine interactiuni maritale.

2. Casatoriile fara acte

Mit: Concubinajul este o casnicie, doar ca nu are acte.

Realitate: In cele mai multe relatii de concubinaj termenul la bine si la greu nu are semnificatia emotionala din cuplurile casatorite. In plus, cuplurile concubine au tendinta de a fi mai egoiste si de a se centra pe fericirea lor, nu pe bunastarea partenerului, asa cum este descrisa casnicia perfecta.

3. Casatoria si sexul

Mit: Cuplurile casatorite au o relatie sexuala mai putin satisfacatoare, cu mai putin sex decat cei singuri.

Realitate: Din cele mai multe studii a reiesit faptul ca, dimpotriva, persoanele casatorite se bucura si de o viata sexuala mai buna, si de mai mult sex, decat cei burlacii, gratie legaturilor mai stranse si a intimitatii crescute intre parteneri. Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...