A cumpărat o pagină din Corriere della Sera pentru a-și demasca soția de infidelitate

A cumpărat o pagină din Corriere della Sera pentru a-și demasca soția de infidelitate

Un italian a luat decizia neobișnuită de a cumpăra o pagină întreagă dintr-un ziar național de vineri pentru a-și denunța public soția de trădare sentimentală în serie și pentru a-i comunica faptul că divorțează de ea, informează agenția DPA.

"După șapte ani, vreau să spun întregii Italii despre trădarea ta demnă de dispreț", a scris bărbatul, care s-a semnat 'Enzo', către soția sa 'Lucia', în anunțul de o pagină publicat de ziarul Corriere della Sera.

El a acuzat-o că a avut mai multe aventuri amoroase, inclusiv cu unul dintre colegii lui de serviciu, cu antrenorul personal, cu un avocat și cu un partener de conversație online de pe chat cunoscut sub porecla "real_macho."

"Căsătoria noastră s-a terminat. Eu te părăsesc", a scris Enzo pe pagina închiriată în cunoscutul ziar italian. De asemenea, el a deschis o pagină pe Facebook numită "Tuoexmarito" ("Fostul soț") care a atras aproape 4.500 de like-uri vineri dimineața.

"Le mulțumesc oamenilor care în acest moment îmi trimit mesaje de stimă, dar, credeți-mă, dacă aș fi avut de ales, aș fi fost mai bucuros fără ele. Mulțumiri din inimă pentru toată lumea", a scris omul exasperat, pe pagina închiriată, mai notează agenția DPA. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...