Actori de la Hollywood, la Comic Con Bucureşti 2014

Actori de la Hollywood, la Comic Con Bucureşti 2014

 

Ediţia din acest an a East European Comic Con se va desfăşura la Romexpo, în perioada 9 - 11 mai. Vor participa la eveniment actori de la Hollywood precum: Jason Momoa, Sebastian Roche, Natalia Tena şi artistul Ian Churchill, dar şi artişti online din România, printre care Sector 7 şi Doza de Haş. Cei de la Riot Games vor aduce la Romexpo o scenă proprie, pentru cel mai jucat produs de gaming al momentului: „League of Legends“. 

 

Artista americană Yaya Han va fi prezentă în calitate de invitat de onoare. Aceasta este unul dintre cei mai cunoscuţi cosplayer-i din lume. Cuvântul „cosplay“ provine de la combinaţia termenilor „costume“ şi „play“, iar activitatea presupune ca o persoană să se costumeze şi să intre cât mai bine în pielea unui personaj - din lumea reală sau imaginar (erou din filme, cărţi, jocuri video, desene animate). Yaya Han are o experienţă de peste 15 ani şi a realizat, până în prezent, peste 250 de costume ale unor personaje din animaţii japoneze, benzi desenate, jocuri video şi filme SF. 

 

Artistul britanic Ian Churchill a realizat desene în creion pentru companii precum DC Comics şi Marvel, iar printre personajele schiţate se numără: Superman (2001-2005), Supergirl (2005-2007) şi Hulk (2009). 

 

 Copertă „Hulk“, 26 august 2009, desen în creion realizat de Ian Churchill.   FOTO: ianchurchillart.com

 

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după aproape 7 ani de relație

2 Categoria „valori” / Așa arată casele interlopilor / Adrian Beleaua se laudă pe TikTok cu foișorul din curte

3 Categoria „valori” / „Bujilă” și Leo de la Kuweit, la un pas de bătaie / În conflict a intervenit și Anaser

4 Numai în România e posibil așa ceva!

5 Imagini rare cu „Șmecherii României” pe Coasta de Azur