Actori de la Hollywood, la Comic Con Bucureşti 2014

 

Ediţia din acest an a East European Comic Con se va desfăşura la Romexpo, în perioada 9 - 11 mai. Vor participa la eveniment actori de la Hollywood precum: Jason Momoa, Sebastian Roche, Natalia Tena şi artistul Ian Churchill, dar şi artişti online din România, printre care Sector 7 şi Doza de Haş. Cei de la Riot Games vor aduce la Romexpo o scenă proprie, pentru cel mai jucat produs de gaming al momentului: „League of Legends“. 

 

Artista americană Yaya Han va fi prezentă în calitate de invitat de onoare. Aceasta este unul dintre cei mai cunoscuţi cosplayer-i din lume. Cuvântul „cosplay“ provine de la combinaţia termenilor „costume“ şi „play“, iar activitatea presupune ca o persoană să se costumeze şi să intre cât mai bine în pielea unui personaj - din lumea reală sau imaginar (erou din filme, cărţi, jocuri video, desene animate). Yaya Han are o experienţă de peste 15 ani şi a realizat, până în prezent, peste 250 de costume ale unor personaje din animaţii japoneze, benzi desenate, jocuri video şi filme SF. 

 

Artistul britanic Ian Churchill a realizat desene în creion pentru companii precum DC Comics şi Marvel, iar printre personajele schiţate se numără: Superman (2001-2005), Supergirl (2005-2007) şi Hulk (2009). 

 

 Copertă „Hulk“, 26 august 2009, desen în creion realizat de Ian Churchill.   FOTO: ianchurchillart.com

 

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

2 Prefectul Clujului, soţia şi baieţelul de nouă luni, diagnosticaţi cu COVID-19 / Prefectul: Gândiți-vă de două o…

3 După șase luni de coronavirus: 5 întrebări la care oamenii de știință încă nu au răspunsul

4 De citit / Un profesor american spune adevărul despre șobolanul pe care Dragnea îl admira și căruia i-a dat chei…

5 Cine este românca depistată pozitiv la coronavirus în insula Creta