Actori faimoşi care s-au sinucis

Actori faimoşi care s-au sinucis

Dacă bănuielile anchetatorilor se adeveresc, cazul lui Robin Williams va completa lista deja lungă a actorilor faimoşi care s-au sinucis.

Elizabeth Hartman (1943-1987) ar fi putut ajunge una dintre marile actriţe de la Hollywood. În 1965, la vârsta de 22 de ani, era nominalizată la Oscar, fiind la vremea respectivă cea mai tânără actriţă nominalizată la marele premiu al Academiei americane. Filmul care a consacrat-o a fost A patch of blue, în care Hartman interpreta rolul unei tinere oarbe care se îndrăgosteşte de un bărbat de culoare. Filmul, lansat în plină epocă a luptei pentru drepturile civile ale comunităţii afro-americane, a avut un succes imens. Elizabeth Hartmann s-a sinucis în 1987, la 44 de ani, din cauza depresiei.

Lupe Velez (1908-1944)

a fost prima actriţă mexicană care a devenit faimoasă la Hollywood. Lucrând cu cei mai mari regizori din epocă, precum Cecile B. Demille sau D.W. Griffith, Lupe Velez a jucat în nenumărate filme în anii '20-'30 şi a avut relaţii notorii cu cei mai mari actori ai vremii (Charlie Chaplin, Erol Flynn şi Clark Gable). După o relaţie cu Harald Maresch, Lupe Velez a rămas însărcinată. Când Maresch a refuzat să se căsătorească, Velez s-a sinucis, preferând să moară decât să dea naştere unui copil ilegitim care să crească fără tată.

Continuarea pe historia.ro

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?