Actorii nominalizați la Oscar au participat la un banchet la Beverly Hills

Actorii nominalizați la Oscar au participat la un banchet la Beverly Hills

Nominalizații la Oscar au petrecut luni seară la un banchet în Beverly Hills, prilej pentru actorii veterani să își povestească momente din cariera lor cinematografică, unii dintre aceștia fiind pentru prima dată nominalizați pentru câștigarea prestigioasei statuete, scrie agenția Reuters.

'Această nominalizare n-ar fi venit când aveam 20 de ani, pentru că aș fi știut cum să fac acest lucru', a spus J.K. Simmons, nominalizat pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru interpretarea din Whiplash.

Sentimentele sale au fost împărtășite de alți actori nominalizați precum Michael Keaton, Steve Carell, Laura Dern și Reese Whiterspoon, ale căror cariere depășesc două decenii în slujba filmului.

'La 46 de ani este chiar frumos, pot aprecia cât de semnificativ este', a declarat Arquette, nominalizată pentru cel mai bun rol secundar pentru interpretarea din 'Whiplash', fiind totodată prima sa nominalizare la Oscar.

"Recunoscător este cuvântul pe care îl pronunț încontinuu", a declarat actorul de 63 de ani, Michael Keaton, principalul favorit pentru câștigarea categoriei cel mai bun actor pentru rolul principal din comedia neagră 'Birdman', fiind de altfel prima nominalizare pentru el.

Actrița britanică Rosamund Pike, 36 de ani, nominalizată pentru prima dată la Oscar pentru rolul din "Gone Girl" a declarat că recunoașterea nu este cu siguranță un punct final al carierei, susținând că începe să fie din ce în ce mai bună în ceea ce face.

La cei 84 de ani ai săi, Robert Duvall este unul dintre cei mai în vârstă nominalizați la Oscar pentru cel mai bun rol secundar cu interpretarea din pelicula "The Judge", însă a dorit cu această ocazie să aducă un omagiu generației tinere de actori. "Actorii tineri sunt din ce în ce mai buni. Învățăm de la ei, învățăm unii de la alții", a spus Duvall cu acest prilej.

Cei doi producători ai spectacolului decernării premiilor Oscar, Craig Zadan și Neil Meron, au reamintit cu acest prilej că laureații vor trebui să-și susțină discursurile de acceptare a premiului în mai puțin de 45 de secunde.

Michael Keaton, câștigător deja al Globului de Aur și al premiului SAG (Screen Actors Guild) pentru rolul din 'Birdman', a spus că fiul său i-a recomandat să fie mai focalizat în discursurile sale. "Sunt atât de mulți oameni cărora să le mulțumesc, și fac acest lucru de ceva vreme iar lista devine din ce în ce mai lungă", a adăugat actorul renumit în cariera sa și pentru interpretarea lui Batman.

Peste 200 de persoane nominalizate la toate categoriile industriei de film au participat la banchetul anual organizat de Academy of Motion Pictures Arts and Sciences, ca o avanpremieră a ceremoniei din 22 februarie de la Dolby Digital Theatre, unde gazdă va fi Neil Patrick Harris. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...