Actorul britanic John Hurt suferă de cancer pancreatic

Actorul britanic John Hurt suferă de cancer pancreatic

Actorul britanic John Hurt, de 75 de ani, nominalizat de două ori la premiul Oscar, a anunțat marți că a fost diagnosticat cu cancer pancreatic și speră ca tratamentul pe care îl urmează să aibă 'un rezultat satisfăcător', informează agențiile internaționale de presă.

'Urmez un tratament și sunt mai mult decât optimist în legătură cu rezultatul satisfăcător, așa cum, de altfel, se simte întreaga echipă de medici', a afirmat el, precizând că a decis să anunțe presa în legătură cu boala de care suferă întrucât totdeauna a fost 'deschis' referitor la modul în care își duce existența.

'Mă concentrez, în continuare, pe angajamentele mele profesionale', a asigurat John Hurt, care va participa la realizarea unei versiuni, pentru postul BBC Radio 4, a piesei de teatru 'Jeffrey Bernard Is Unwell', a britanicului Keith Waterhouse.

În îndelungata sa carieră, John Hurt a participat la peste 200 de producții artistice și a fost nominalizat pentru Oscar pentru interpretările sale din 'Midnight Express' (1978), într-un rol secundar, și din ''The Elephant Man' (1980), ca actor principal.

AFP amintește că, recent, actorul a încheiat filmările pentru a nouă versiune despre aventurile lui 'Tarzan' și că el va apărea, alături de Gemma Arterton și Derek Jacobi, în pelicula 'The History of Love', a regizorului francez de origine română Radu Mihăileanu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Banii City Insurance s-au dus în buzunarele cumnatului lui Adrian Năstase?

2 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

3 Un șobolan al Securității care a supraviețuit „democrației”

4 Dragnea va anunța duminică formarea unui nou partid

5 VIDEO Cum se fracturează coloana unui mire