Actorul britanic John Hurt suferă de cancer pancreatic

Actorul britanic John Hurt suferă de cancer pancreatic

Actorul britanic John Hurt, de 75 de ani, nominalizat de două ori la premiul Oscar, a anunțat marți că a fost diagnosticat cu cancer pancreatic și speră ca tratamentul pe care îl urmează să aibă 'un rezultat satisfăcător', informează agențiile internaționale de presă.

'Urmez un tratament și sunt mai mult decât optimist în legătură cu rezultatul satisfăcător, așa cum, de altfel, se simte întreaga echipă de medici', a afirmat el, precizând că a decis să anunțe presa în legătură cu boala de care suferă întrucât totdeauna a fost 'deschis' referitor la modul în care își duce existența.

'Mă concentrez, în continuare, pe angajamentele mele profesionale', a asigurat John Hurt, care va participa la realizarea unei versiuni, pentru postul BBC Radio 4, a piesei de teatru 'Jeffrey Bernard Is Unwell', a britanicului Keith Waterhouse.

În îndelungata sa carieră, John Hurt a participat la peste 200 de producții artistice și a fost nominalizat pentru Oscar pentru interpretările sale din 'Midnight Express' (1978), într-un rol secundar, și din ''The Elephant Man' (1980), ca actor principal.

AFP amintește că, recent, actorul a încheiat filmările pentru a nouă versiune despre aventurile lui 'Tarzan' și că el va apărea, alături de Gemma Arterton și Derek Jacobi, în pelicula 'The History of Love', a regizorului francez de origine română Radu Mihăileanu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

3 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

4 Această ucraineancă l-a „combinat” pe soțul familiei unde fusese cazată în doar 10 zile!

5 ULTIMA ORĂ Ministerul de Externe, replică dură pentru președinta Ungariei, care a pretins că îi reprezintă pe toți maghiarii