Actorul britanic John Hurt suferă de cancer pancreatic

Actorul britanic John Hurt, de 75 de ani, nominalizat de două ori la premiul Oscar, a anunțat marți că a fost diagnosticat cu cancer pancreatic și speră ca tratamentul pe care îl urmează să aibă 'un rezultat satisfăcător', informează agențiile internaționale de presă.

'Urmez un tratament și sunt mai mult decât optimist în legătură cu rezultatul satisfăcător, așa cum, de altfel, se simte întreaga echipă de medici', a afirmat el, precizând că a decis să anunțe presa în legătură cu boala de care suferă întrucât totdeauna a fost 'deschis' referitor la modul în care își duce existența.

'Mă concentrez, în continuare, pe angajamentele mele profesionale', a asigurat John Hurt, care va participa la realizarea unei versiuni, pentru postul BBC Radio 4, a piesei de teatru 'Jeffrey Bernard Is Unwell', a britanicului Keith Waterhouse.

În îndelungata sa carieră, John Hurt a participat la peste 200 de producții artistice și a fost nominalizat pentru Oscar pentru interpretările sale din 'Midnight Express' (1978), într-un rol secundar, și din ''The Elephant Man' (1980), ca actor principal.

AFP amintește că, recent, actorul a încheiat filmările pentru a nouă versiune despre aventurile lui 'Tarzan' și că el va apărea, alături de Gemma Arterton și Derek Jacobi, în pelicula 'The History of Love', a regizorului francez de origine română Radu Mihăileanu.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Au 7 jeguri comuniste mai multă putere decât poporul român? Ce jocuri străine României fac acești nenorociți?

2 Sebastian Lăzăroiu / Dorneanu, omul lui Putin în România, tocmai a rescris Constituția României, fără referendu…

3 VIDEO „Mă doare în pulă pe mine. Nu mor caii când vor câinii“ / Acesta este PSD, oameni buni! Director de instit…

4 Amănunt important: Noul coronavirus este sensibil la temperaturile ridicate! / Rafila: Când se va încălzi, răspâ…

5 În brațele cui va exploda Lebăda Neagră?

recomandări

Te ia DNA: VOCHITOIU HARALAMBIE

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum se fabrică manual o sticlă din nisip la peste 1000 de grade