Actorul Kristian Nairn, interpretul rolului Hodor din "Urzeala tronurilor", vine în România

Actorul Kristian Nairn, interpretul rolului Hodor din "Urzeala tronurilor", vine în România

Actorul Kristian Nairn, interpretul personajului Hodor din serialul HBO "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", va veni în România la cea de-a treia ediţie a East European Comic Con, care se va desfăşura între 8 şi 10 mai, la complexul Romexpo din Bucureşti.

La rândul său un mare fan al universului benzilor desenate şi al genurilor SF, fantasy şi horror, Kristian Nairn va avea multe impresii şi poveşti de împărtăşit cu publicul, în afara rolului lui Hodor, fiind o persoană foarte deschisă şi vorbăreaţă, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Hodor s-a remarcat în "Urzeala tronurilor" prin candoare şi devotament faţă de familia Stark, fiind protectorul lui Bran Stark şi al fratelui său, Rickon, după asaltul asupra Winterfell.

Despre experienţa interpretării lui Hodor, Kristian Nairn a mărturisit că el însuşi a suferit de deficienţe de auz în copilărie, iar modul în care reuşea să îi înţeleagă pe cei din jur l-a pregătit pentru rolul din "Game of Thrones". "Spre deosebire de cărţi, acolo unde emoţiile lui Hodor sunt descrise printr-un singur cuvânt sau situaţie, apelând mai mult la imaginaţia cititorilor, eu am o calitate în plus: limbajul corpului. În copilărie am avut deficienţe de auz şi, adesea în şcoală, înainte de vindecare, am fost nevoit să îmi dau seama de context şi de emoţiile oamenilor, privindu-le atent feţele şi limbajul corpului. Experienţa mea personală mi-a oferit cele mai bune calităţi pentru a juca rolul lui Hodor", a declarat actorul.

În plus, actorul de origine irlandeză este şi DJ, cunoscut sub numele de Revvlon, iar muzica sa poate fi ascultată pe contul oficial de soundclound: https://soundcloud.com/kristiannairn .

La East European Comic Con, timp de trei zile, în perioada 8-10 mai, Romexpo va găzdui o lume a serialelor, filmelor, benzilor desenate şi jocurilor video şi de a interacţiona cu actori internaţionali şi celebrităţi din zona online.

În afară de Kristian Nairn, la eveniment va participa şi actorul american Kevin Sorbo, cunoscut pentru rolul lui Hercule din serialul omonim, dar şi pentru interpretarea căpitanului Hunt în "Andromeda".

Primele 1.000 de abonamente sunt disponibile la preţul de 49 de lei, următoarele 3.000 se vor putea cumpăra cu 64 de lei, iar în ultima săptămână costul va fi de 79 de lei. Biletele pot fi achiziţionate din reţelele My Ticket şi Eventim.

East European Comic Con este organizat de Asociaţia Culturală Kesenai şi Kickoff Events.

Kristian Nairn este născut pe 25 noiembrie1975 în Irlanda de Nord. El este un cunoscut DJ, cântând alături de formaţii precum Scissor Sisters. De asemenea, Nairn a mai jucat în documentarul "Treasure Trapped", de Alex Taylor, şi în serialul de televiziune "Ripper Street".

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…