Actorul Mickey Rourke își va modifica din nou fizionomia (presă)

Actorul Mickey Rourke își va modifica din nou fizionomia (presă)

Actorul american Mickey Rourke, care a fost și boxer profesionist pentru o vreme, va continua, la cei 62 de ani ai săi, să-și modifice fizionomia, scrie luni ziarul belgian 'Le Soir', subliniind că se prefigurează o operație estetică, mult mai complexă decât precedentele suferite de acest artist 'cu o mie de fețe'. 'O bucată de os prelevată din zona șoldului îi va fi grefată pe maxilarul superior, pentru a i se efectua apoi noi implanturi dentare', a informat o sursă citată de 'New York Post', care a adăugat că 'medicii îi vor lua cartilaj de pe o coastă pentru a-i construi un nou nas'.

Cunoscut pentru rolurile sale în filme de acțiune și dramă, Mickey Rourke a explicat că va încerca să repare 'distrugerile' suferite de chipul său din cauza pumnilor primiți în ringul de box.

El a fost însă contrazis categoric de un jurnalist de la publicația americană menționată, Richard Johnson, care a urmărit o mare parte din meciurile actorului și a spus că aceasta 'nu a fost niciodată atins la figură'.

De fapt, Mickey Rourke este 'dependent de chirurgie (estetică). Se trezește dimineața, se uită în oglindă și nu-i place câtuși de puțin ce vede', a comentat o altă sursă, nenominalizată. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Și la vaccinare unii sunt mai cetățeni ca alții” / Laura Ștefan dezvăluire incredibilă care arată în ce căcat d…

2 L-au prins? / Cumpănașu, cercetat pentru că agăța tinere de 14-15 ani

3 Categoria javre, mincinoși, curve politice / CCR critică dur modificările operate de PSD, prin care a păcălit bă…

4 „Am rămas cu gura căscată” / Compania Eli Lilly anunță un medicament-minune în lupta anti-COVID

5 Palatul lui Putin, acum 10 ani / GALERIE FOTO