Actorul Nicholas Brendon, cunoscut din serialul

Actorul Nicholas Brendon, cunoscut din serialul

Actorul american Nicholas Brendon, cunoscut pentru rolul din serialul "Buffy, spaima vampirilor", a fost reţinut, vineri, de poliţiştii din statul american Idaho, pentru mai multe acuzaţii, printre care şi opunerea de rezistenţă la arestare, potrivit unui raport al poliţiei.

Nicholas Brendon, în vârstă de 43 de ani, a interpretat rolul Xander Harris în serialul "Buffy, spaima vampirilor/ Buffy the Vampire Slayer", alături de Sarah Michelle Gellar, care a fost protagonista seriei de televiziune timp de şapte sezoane.

Potrivit unui raport al poliţiei din districtul Ada din statul american Idaho, Nicholas Brendon a fost acuzat de distrugere şi obstrucţionarea intervenţiei poliţiei din Boise, într-un incident care a avut loc vineri.

Potrivit relatărilor presei, actorul participa la o convenţie pentru fanii benzilor desenate şi, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a avut un conflict cu angajaţii hotelului unde era organizat evenimentul şi a distrus un element de decor.

Poliţia l-a arestat pe actor în momentul în care bărbatul a încercat să fugă de la faţa locului.

Nicholas Brendon a mai jucat în seriale TV precum "Minţi criminale/ Criminal Minds" şi "Medici în Santa Monica/ Private Practice", iar în 2014 a început să scrie cea de-a zecea serie a benzii desenate cu personajul Buffy, din serialul care l-a făcut faimos.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea, dezvăluiri murdare despre Ponta și Hrebenciuc

2 Așa o fi?

3 Dovada că unii dintre procurorii români sunt niște dobitoci / Cazul italianului „înșelat” de o gorjeancă

4 Expo-nuri în Poliția Română?

5 „Zeiţa Mamă” a unei secte din SUA a fost găsită mumificată după ce a băut argint coloidal ca leac anti-COVID-1…