Actriţă americană, dată DISPARUTA de şase zile

Actriţă americană, dată DISPARUTA de şase zile

Actriţa Misty Upham, care a interpretat rolul unei menajere în filmul "Ţinutul din mijlocul verii/ August: Osage County", de John Wells, este dată dispărută de şase zile, în statul american Washington, au declarat, vineri, reprezentanţi ai poliţiei, informează Reuters.

Actriţa americană a fost văzută ultima dată duminică plecând singură dintr-un apartament situat în Auburn, la aproximativ 38 de kilometri de Seattle, şi a fost dată dispărută de tatăl său, pe 6 octombrie, a declarat Steve Stocker, comandantul poliţiei din localitate.

Poliţia a răspuns la un apel privind o sinucidere dat din apartamentul acesteia, dar actriţa, în vârstă de 32 de ani, plecase deja în momentul în care ofiţerii de poliţie au ajuns la faţa locului, a mai spus Stocker.

De asemenea, acesta a spus că nu există suspecţi şi nici dovezi în ceea ce priveşte dispariţia ei, considerându-se că aceasta a plecat de bună voie.

Stocker a mai spus că, în ultimul an, au fost patru apeluri privind o sinucidere, din acel apartament, la care poliţia a răspuns, iar părinţii actriţei le-au spus poliţiştilor că Misty Upham urmează un tratament pentru probleme de sănătate mintală.

Misty Upham, care a fost nominalizată la Independent Spirit Awards, pentru rolul secundar din drama "Frozen River" (2008), nu a luat legătura cu prietenii şi familia de la dispariţia sa, au mai spus reprezentanţii poliţiei.

Misty Upham s-a născut pe 6 iulie 1982 şi a jucat, printre altele, în filmele "La marginea Americii/ Edge of America" (2003), "Păstrătorul de vise/ DreamKeeper" (2003), "Data morţii/ Expiration Date" (2006), "Râul îngheţat/ Frozen River" (2008) şi "Ţinutul din mijlocul verii/ August: Osage County" (2013).

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

2 De citit!

3 „Aici e România, sunteți nebuni la cap?” / Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce te…

4 Soțul i-a luat copiii, iar sora a vândut-o proxeneților / Iadul trăit de o româncă, în Spania / A fost salvată de …

5 Roxen / „Sunt un băiat în corp de fată”