Actriţă americană, dată DISPARUTA de şase zile

Actriţă americană, dată DISPARUTA de şase zile

Actriţa Misty Upham, care a interpretat rolul unei menajere în filmul "Ţinutul din mijlocul verii/ August: Osage County", de John Wells, este dată dispărută de şase zile, în statul american Washington, au declarat, vineri, reprezentanţi ai poliţiei, informează Reuters.

Actriţa americană a fost văzută ultima dată duminică plecând singură dintr-un apartament situat în Auburn, la aproximativ 38 de kilometri de Seattle, şi a fost dată dispărută de tatăl său, pe 6 octombrie, a declarat Steve Stocker, comandantul poliţiei din localitate.

Poliţia a răspuns la un apel privind o sinucidere dat din apartamentul acesteia, dar actriţa, în vârstă de 32 de ani, plecase deja în momentul în care ofiţerii de poliţie au ajuns la faţa locului, a mai spus Stocker.

De asemenea, acesta a spus că nu există suspecţi şi nici dovezi în ceea ce priveşte dispariţia ei, considerându-se că aceasta a plecat de bună voie.

Stocker a mai spus că, în ultimul an, au fost patru apeluri privind o sinucidere, din acel apartament, la care poliţia a răspuns, iar părinţii actriţei le-au spus poliţiştilor că Misty Upham urmează un tratament pentru probleme de sănătate mintală.

Misty Upham, care a fost nominalizată la Independent Spirit Awards, pentru rolul secundar din drama "Frozen River" (2008), nu a luat legătura cu prietenii şi familia de la dispariţia sa, au mai spus reprezentanţii poliţiei.

Misty Upham s-a născut pe 6 iulie 1982 şi a jucat, printre altele, în filmele "La marginea Americii/ Edge of America" (2003), "Păstrătorul de vise/ DreamKeeper" (2003), "Data morţii/ Expiration Date" (2006), "Râul îngheţat/ Frozen River" (2008) şi "Ţinutul din mijlocul verii/ August: Osage County" (2013).

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…