Actriţa Christine Cavanaugh a murit la 51 de ani. Detaliile decesului sunt neclare

Actriţa Christine Cavanaugh a murit la 51 de ani. Detaliile decesului sunt neclare

Actriţa americană Christine Cavanaugh, care şi-a împrumutat vocea pentru mai multe seriale animate, printre care şi "Laboratorul lui Dexter/ Dexter's Laboratory", a murit la vârsta de 51 de ani.

Actriţa Christine Cavanaugh a murit la 51 de ani. Detaliile decesului sunt neclare (Imagine: IMDB)

Christine Cavanaugh a murit cu trei zile înainte de Crăciun, dar detaliile legate de decesul său sunt neclare, potrivit tmz.com.

Christine Cavanaugh şi-a împrumutat vocea pentru mai multe personaje de animaţie, printre care Chuckie din "Rugrats", Babe din "Babe - Cel mai curajos porc din lume", Bud din "Fetiţele Powerpuff/ The Powerpuff Girls" şi Dumpling din "101 dalmaţieni/ 101 Dalmatians: The Series".

Aceasta a renunţat să îşi mai împrumute vocea pentru animaţii în 2001, iar actriţa Nancy Cartwright a preluat rolul său din "Rugrats".

Christine Cavanaugh s-a născut pe 16 septembrie 1963, în Utah, SUA, şi s-a mutat apoi în Los Angeles, California. Aceasta s-a căsătorit cu Kevin James Cavanaugh în 1985, dar cei doi au divorţat ulterior, se arată într-un necrolog publicat în Los Angeles Times.

O ceremonie în memoria sa a avut loc în Antelope Island, în Utah, un loc pe care îi plăcea să-l viziteze împreună cu tatăl său.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

3 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

4 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

5 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga