Adidas vinde cu 130 de euro pantofii sport murdari de noroi

Adidas vinde cu 130 de euro pantofii sport murdari de noroi

Pantofii plini de noroi din colecţia „7X750“ de la Adidas, parte a proiectului 84-Lab, sunt realizaţi din piele de culoare albă, dar partea inferioară este acoperită cu o nuanţă închisă, în aşa fel încât să pară că posesorul tocmai a călcat într-o baltă plină cu noroi. Urmele de „noroi“ se regăsesc inclusiv pe talpa încălţămintei.

Neobişnuitul concept îi aparţine artistului britanic Ryan Gander, care a colaborat la acest proiect cu designerul american Mark McNairy şi cu creatorul de modă japonez Kazuki Kuraishi.

Noul design se alătură unui nou trend vestimentar, „moda fără stres“, care a început să se bucure de succes în rândul tinerilor noncoformişti, în ciuda criticilor cu care a fost întâmpinat pe reţelele sociale pantoful „gata-murdărit“ de la Adidas. „Cei mai hidoasă pereche de sneakers făcută vreodată“, a comentat un utilizator pe Twitter.

Tot în noua colecţie de la Adidas se găseşte şi o pereche de pantofi sport care arată de parcă cineva i-ar fi mâzgălit cu un creion negru.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...