Adriana Bahmuţeanu a ajuns DE URGENŢĂ la SPITAL şi a intrat DIRECT în OPERAŢIE

Adriana Bahmuţeanu a ajuns DE URGENŢĂ la SPITAL şi a intrat DIRECT în OPERAŢIE

Adriana Bahmuteanu s-a plans toata saptamana de dureri abdominale si a purtat un corset special in jurul taliei chiar si in timpul emisiunii.

"Adriana s-a simtit foarte rau. Cand nu a mai rezistat, s-a dus la spital si medicii au bagat-o in operatie. Din cate am inteles este vorba despre o hernie ombilicala care a creat probleme serioase. A fost la un pas de moarte", au declarat surse din anturajul brunetei, pentru wowbiz.ro.

"Port tot timpul un corset care este destul de deranjant. Medicul care o sa ma opreze mi-a recomnadta sa-l port pana la interventia chirurgicala si, sincer, nu mai suport sa mai am si altceva care sa ma stranga. Si in plus, in platou este foarte cald", a explicat Bahmu pentru Spynews.ro in urma cu cateva zile, scrie ele.ro .

In 2012, vedeta a mai fost operata de fibrom uterin, iar la inceputul acestui an Bahmuteanu a ajuns din nou pe mana medicilor pentru o opetarie de hernie de disc.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...